Ett sågverk med tradition

Meny

Arbetsledare för kvällsskift

 

Som arbetsledare hos oss kommer du att ha ett övergripande ansvar för den dagliga driften inom såg, justerverk och hyvel under kvällsskiftet. Du kommer att vara verksam inom produktionen där du förväntas vara flexibel och, vid sidan av arbetet att leda och fördela det dagliga arbetet, utföra arbetsuppgifter kopplade till produktionen. Vid behov ingår du i produktionskedjan. I tjänsten ingår också att hålla medarbetarsamtal, attestera tider och följa upp korttidssjukfrånvaro. Du är underställd personalchef och utför ditt arbete i nära dialog med den samme.

 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom produktion samt ett intresse för produktionsflöde och trävaror. Tidigare erfarenhet som arbetsledare eller inom sågverk är meriterande.

 

Som person är du prestigelös, lösningsfokuserad och bra på att planera och strukturera upp ditt arbete. Du har förmåga att inta ett övergripande perspektiv och arbeta utifrån vad som är bäst utifrån ett helhetsperspektiv. Du har ett stort intresse för människor och god förmåga att kommunicera med så väl medarbetare som företagsledning.

 

Ordinarie arbetstider är måndag till torsdag kväll kl 14:00-23:40.

 

Tveka inte att ringa om du har frågor om tjänsten.
Frågor besvaras av personalchef Magnus Ragnarsson.

 

Skicka din ansökan till mr@jga.se senast 7 maj.
Märk ditt mejl med ”Ansökan arbetsledare kväll”.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktperson 

Magnus Ragnarsson

Personalchef

mr@jga.se

0470-76 11 89